Header

Om John West
Rejsen fra hav til bord
VORES LØFTE OM BÆREDYGTIGHED
VORES SORTIMENT & OPSKRIFTER
Trawler Fun

Interactive Section

Banner
Tun og pesto kartoffelsalat
http://www.johnwest.dk/uploads/recipe/tuna-pesto-salad.main.jpg
Tilbage til vores opskrifter

Tun og pesto kartoffelsalat

Tun og pesto kartoffelsalat
Fisk: Tun
Tjener: 2

Metode

Kog eller damp kartoflerne i ca. 10 minutter, eller til de er møre, hæld vandet fra og lad dem køle lidt af. Bland kartofler, pesto og spinatblade i en skål, rør godt rundt og tilsæt derefter tun. Pynt med revet parmesan og server.

Trykke
  • Ingredienser
  • 1 dåse John West tun i vand, hvor vandet er hældt fra
  • 600 g små kartofler, vasket og skåret i halve, hvis nødvendigt
  • En lille håndfuld babyspinatblade, vasket og hakket
  • 1/2 dåse færdiglavet, kold pestosauce (fra delikatessen eller supermarkedet)
  • Frisk revet parmesan til pynt

Promotional Content

TUNFISKEKAGER

TUNFISKEKAGER

Prøv

TUNFISKEKAGER

Se opskriften

GRATIN DAUPHINOISE MED TUN, PORE OG BACON

GRATIN DAUPHINOISE MED TUN, PORE OG BACON

Prøv

GRATIN DAUPHINOISE MED TUN, PORE OG BACON

Se opskriften

SARDINER, KARSE OG HUMMUS I PITABRØD

SARDINER, KARSE OG HUMMUS I PITABRØD

Prøv

SARDINER, KARSE OG HUMMUS I PITABRØD

Se opskriften