Salad nicoise

Heart outline Heart 4 personer Clock graphic 10 Min Cutlery circle Serverer 2

Ingredienser

  • 1 dåse John West tun i vand, hvor vandet er hældt fra
  • 1 pose blandede salatblade
  • 2 æg kogt og skåret i kvarte
  • 100 g fine grønne bønner
  • 50 g (ca. en spsk.) sorte oliven
  • 12 cherry tomater skåret i halve
  • 3 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • En smule salt og peber
  • ¼ tsk grov sennep

Trin 1

Damp de grønne bønner i ca. 3-4 minutter, indtil de er møre. Lad dem køle af og sæt dem til side.

Trin 2

Læg salatblade, æg, grønne bønner, sorte oliven og cherry tomater i en skål og tilsæt derefter tun.

Trin 3

I en lille skål blandes hvidvinseddike, salt, peber og sennep, og derefter piskes olivenolien langsomt i. Hæld det over salaten og server retten med frisk brød.

Relaterede opskrifter