Header

Om John West
Rejsen fra hav til bord
VORES LØFTE OM BÆREDYGTIGHED
VORES SORTIMENT & OPSKRIFTER
Trawler Fun

Interactive Section

Banner
Krydret tomat – og tunlinguine
http://www.johnwest.dk/uploads/recipe/Spicy_Tomato__Tuna_Linguine.jpg
Tilbage til vores opskrifter

Krydret tomat – og tunlinguine

Krydret tomat – og tunlinguine
Fisk: Tun
Tjener: 2

Metode

Varm olivenolien og tilsæt hvidløg, chili og ansjoser. Steg det forsigtigt i ca. 2 minutter og brug træskeen til at findele ansjoserne, mens de steger. Tilsæt kapers og oregano, rør rundt og tilsæt så tomater eller passata, som krydres godt med sort peber (undlad at tilsætte salt, da ansjoser og kapers er salte nok).

Lad det simre i 10 minutter.

Kog pastaen i henhold til anvisningerne på pakken og hæld derefter vandet fra. Hæld linguine i gryden med sauce og bland det godt. Tilsæt tun og persille og server.

Trykke
  • Ingredienser
  • 1 dåse John West tun i olie, hvor olien er hældt fra
  • 200 g linguine (frisk eller tørret)
  • 1 spsk oliven- eller vegetabilsk olie
  • 1 fed knust hvidløg
  • ½-1 rød chili udkernet og fint hakket (efter smag)
  • 3 ansjoser fint hakket
  • 1 tsk. kapers, hakket
  • En spids tørret oregano
  • 1 dåse hakkede tomater eller 450 g passata
  • En lille håndfuld hakket, frisk bredbladet persille
  • Sort peber

Promotional Content

SALAD NICOISE

SALAD NICOISE

Prøv

SALAD NICOISE

Se opskriften

SARDINER, KARSE OG HUMMUS I PITABRØD

SARDINER, KARSE OG HUMMUS I PITABRØD

Prøv

SARDINER, KARSE OG HUMMUS I PITABRØD

Se opskriften

TUNFISKEKAGER

TUNFISKEKAGER

Prøv

TUNFISKEKAGER

Se opskriften