Sardin og chorizo penne

Heart outline Heart 1 person Clock graphic 30 Min Cutlery circle Serverer 2

Ingredienser

  • 1 ds John West sardiner i solsikkeolie, drænet for olie
  • 140 g penne pasta
  • 1 tsk solsikkeolie
  • 85 g stykke chorizo, tykt skåret
  • 1 lille fennikel, skåret
  • 1 rødløg, fint skåret
  • 2 spsk. rødvinseddike
  • Salt og peber

Trin 1

Kog pastaen i en stor gryde, tilsæt salt i vandet og lad dem koge i henhold til pakningsinstruktionerne eller indtil de er tilpas bløde. Dræn dåsen med sardiner for olie, tilsæt kryderier og hold den varm.

Trin 2

Mens pastaen koger, steges chorizoen i en stor stegepande over svag varme indtil fedtet begynder at løbe. Tilsæt fennikel og rødløg, og steg det over medium varme i 3 til 4 minutter eller indtil det begynder at blødgøre. Tilsæt eddiken og John West sardiner. Forsæt på samme varmeniveau indtil sardinerne er pæne og varme, tilsæt derefter forsigtigt pastapennene. Klar til servering

Relaterede opskrifter